[Total: 0    Average: 0/5]

VetriScience_logo

Hogyan vegyél vetri dmg termékeket olcsóbban

A Vetri Science egy jó nevű amerikai vállalat, ami állat egészségügyi termékek fejlesztésére és forgalmazására specializálódott. Mivel amerikai cégről van szó, ezért az USA-ban a hazai áraknál jóval olcsóbban hozzá tudsz jutni azokhoz a népszerű termékekhez, amiknek egy részét itthon is árulják a boltok. 

1-2 példán keresztül meg akarom mutatni, hogy mennyivel olcsóbban jönnek ki a termékek, hogyha az USA-ból rendeled meg őket, közvetlenül a gyártó partnerétől

Vetri dmg liquid ár - 114 ml - 10.000 Ft-al olcsóbb?

vetri-dmg-arvetri_dmg_liquid_ar
A 114 ml-es Vetri dmg liquid immunerősítő termék az Amazonon (ami a legnagyobb webáruház az USA-ban) jelenleg 17.47 dollárba kerül. Ez mai árfolyamon számolva (17.47*292)  5101 Ft ennek a terméknek a bolti ára Magyarországon a cikk írásának pillanatában (az egyik ismert webáruházban) 19.490 Ft  Ez azt jelenti, hogy négyszer annyi vetri dmg terméket tudsz venni ugyanazért az összegért az USA-ban, mint itthon, ami szomorú :(

Úgy számoljuk, hogyha amerikából megrendeled és kifizeted a szállítást és az összes közterhet, akkor is 9000 Ft alatt jönnél ki a vetri dmg 114 ml-es nagy kiszerelésű termékével, ami 10.000 Ft- al olcsóbb, mint az itthoni ár. Ez az összeg tovább csökkenthető, hogyha egyszerre több vetri terméket rendelsz, mert így gazdaságosabban lehet szállítani.

A weboldalunk arra specializálódott, hogy a vetri dmg termékekhez hasonló árukat szállítsunk le neked amerikából, így sokat spórolhatsz és olyan termékeket is meg tudsz szerezni, amiket itthon nem árulnak. Nézd meg a vetri teljes amerikai kínálatát ezen az oldalon.

Vagy kérj ajánlatot tőlünk a vetri dmg termék vagy bármi más szállítására ezzel a gombbal:

Kérj ajánlatot

Amúgy kipróbáltuk és nagyon bejött a cicáknak otthon (kutyáknak is ajánlott), nézd meg a videót.

Vetri glyco flex ár és beszerzés

vetri_glyco_flexvetri_glyco_flex_ar
A vetro dmg -hez hasonlóan a vetri glyco flex is egy jó példa arra, hogy mennyivel olcsóbban meg tudod venni ezeket a termékeket az USA-ban, mint itthon.  Ha az összes glyco flex -hez hasonló olcsó vetri termék érdekel, akkor böngészd ezt a webáruházat.

Bármilyen terméket behozunk neked a Vetri science Amerikai kínálatából olcsó szállítással

A vetri scinece Amerika egyik legnépszerűbb állategészségügyi márkája. Az amerikai vetri science-nak szélesebb kínálatuk van, mint a hazainak és sok termékük olcsóbb. Még nem tört be a teljes kínálatával az vetri science Magyarországra, ezért, ha valamilyen különlegesebb horgász kelléket szeretnénk, akkor azt az Amerikai vetri science-től kell megrendelni. Sokszor viszont az alábbi problémákba ütközhetünk:

  • Drága a szállítás
  • Nem szállít magyarországra a vetri scinece
  • Import ügyintézés kell
  • Nincs magyar ügyfélszogálat

Ezért hoztuk létre szolgáltatásunkat, amin keresztül bármilyen vetri terméket megszerezhetsz a vetri science-től olcsó szállítással úgy, hogy mindent elintézünk helyetted.

Kérj ajánlatot

Velünk bármilyen vetri dmg terméket beszerezhetsz a Vetri Science-től olcsó szállítással és teljes ügyintézéssel.
Nincs más feladatod, mint otthon várni a csomagot


Küldd el nekünk a termék linkjét és megkeresünk az ajánlatunkkal.
Végre hozzájuthatsz azokhoz a különleges termékekhez, amiket itthon nem forgalmaznak.
1. Küldd el nekünk a termék linkjét
A kiszemelt terméked adatlapjáról másold ki a linket és küldd el nekünk, hogy tudjuk melyik terméket szeretnéd.
2. Megírjuk mennyibe kerülne haza szállítani
Visszajelzünk, hogy mennyibe kerülne elhozni a címedre. Minden költséget tartalmazni fog az árajánlat.
3. Add le nálunk rendelésedet és kiszállítjuk
Megrendeljük neked a terméket, Magyarországra szállítjuk, elintézzük az összes papírmunkát, befizetjük az adókat és kiküldjük a címedre.
Kérünk töltsd ki a *-al jelölt mezőket

Írj Disqus-on keresztül

Írj Facebook-on keresztül