[Total: 1    Average: 5/5]

Hogyan utaljak külföldre pénzt a TransferWise-al?

A TransferWise arra jó, hogy olcsóbban utalj pénz Magyarországról külföldre vagy külföldről Magyarországra. Működésének lényege, hogy neked nem szükséged drága és lassú nemzetközi deviza átutalásokat indítanod a bankodból, hanem elég, hogyha elutalod az ő Magyarországi számlájukra a pénzt forintban ők pedig a pénz megérkezését követően a címzetted országában indítanak egy szintén belföldi utalást. Gyors - Olcsó és egyszerű!

TransferWise regisztráció magyarul

A transferwise oldalán pillanatok alatt regisztrálhatsz. A magyar nyelv beállításához és a regisztrációhoz kattints ide.

Add meg mennyi pénzt akarsz utalni

Add meg, hogy mennyi pénzt akarsz külföldre utalni. Ezt megadhatod forintban is, vagy kiválaszthatod azt is, hogy a címzett mennyi $-t kapjon.

Ha a brandsetter.hu-tól rendeltél, akkor az ajánlatot dollárban USD-ben kaptad. Ilyen esetben a "Kedvezményezett kap" mezőbe írd be a $ összeget, így mi ezt az összeget fogjuk megkapni

transferwise magyarul

Kattints a kezdés gombra a regisztrációhoz

Ha még nem regisztráltál, akkor a transferwise regisztációhoz add meg az email címedet és egy jelszót. Ha megvagy és a jelszavad elég biztonságos, akkor a regisztráció megerősítéséhez kattints a "Regisztrálás" gombra.

transferwise regisztráció

Erősítsd meg az email címed a regisztráció véglegesítéséhez

Kapnod kellett egy email a megadott címedre "Erősítsd meg az email címed" tárggyal. Kattints a kék gombra a továbblépéshez.

 

 

transferwise regisztráció

Utalás adatainak megadása

Ha sikerült megerősíteni a címedet, akkor folytathatod az utalás elindítását. Ha valamiért nem léptetett volna be a transferwise, akkor ezen az oldalon jelentkezz be a megadott email címmel és jelszóval.

Válaszd ki, hogy milyen fajta számláról utalsz

Ha a bankszámla nem céges néven van, akkor válaszd ki a "személyes" opciót.

Add meg a személyes adataidat

Az utalás elindításához add meg az adataidat, ezekre biztonsági okokból van szükség, de ne aggódj ezt csak egyszer kell megadnod, hogyha a jövőben szeretnél még pénzt utalni a transferwise-al, akkor ezt a lépést át fogod tudni ugrani.

transferwise regisztracio

FONTOS: Ha ingyen akarsz utalni, akkor itt kell megadnod az "ajánló" email címét. Itt add meg a következő címet az ingyenes ajánláshoz: info@ebookolvaso.com

transferwise kupon kód

Válaszd ki kinek megy az utalás és add meg az adatait

A következő lépésben azt kell megadnod, hogy magánszemélynek, vagy cégnek szeretnél utalni. A következő példában egy céges utalást nézünk meg és végigvesszük, hogy milyen adatokra van szükség, hogyha pl: egy USA-ban lévő cégnek akarsz utalni pénzt.

A TransferWise a közelmúltban bevezetett egy olyan kényelmi funkciót mellyel nem szükséges neked megadnod a címzett adatait, csupán az email címét és a cég nevét. Ezt követően a TransferWise felveszi a céggel a kapcsolatot és egyeztetik a bankszámla adatokat, neked nem szükséges semmit sem tenned.

Ha a brandsetter.hu-ról rendeltél, akkor a következő adatokat add meg:

  • Email cím mező: info@brandsetter.hu
  • Cégnév: Chase and Lloyd llc.
  • Vedd ki a pipát abból a mezőből, hogy "ismerem a kedvezményezett banszámlaadatait" --> így nem kell több adatot megadnod

transferwise utalás

Fontos! Töltsd ki a közlemény adatot

A megerősítés gomb után töltsd ki a közlemény rovatot. Ha terméket vagy szolgáltatást vásároltál, akkor itt add meg a rendelési számot.

transferwise regisztracio

TransferWise fizetési módok

A transferwise-on több fizetési mód közül választhatsz. A legkényelmesebb a bankkártyás fizetés lehet, viszont hogyha nagy összegekről van szó, akkor itt túl magas lehet a díj, viszont az az előnye, hogy rögtön megtörténik a tranzakció a magyar oldalon. (persze, hogyha az USA-ba fizetsz, akkor így is várni kell 1-2 napot, amíg amerikán belül elutalják a pénzt) Hogyha banki átutalást választasz, akkor az instrukciókat a következő oldalon meg fogod találni.

transferwise fizetési módok

Indítsd el az utalást (ha banki átutalást választottál)

A banki utaláshoz szükséges adatokat megkaptad az utolsó oldalon, de ezeket emailben is elküldte neked a transferwise. Fontos: pontosan azokkal az adatokkal utalj, amit a transferwise megadott a közlemény rovatba is azt a számot írd be, amit ők kérnek.

TransferWise kupon kód - hogyan utalhatsz ingyen!

A transferwise-on nincs kupon kód mező. Itt ajánlót tudsz megadni ahhoz, hogy ingyen indíthassad az első utalásodat. Ha ingyen akarsz utalni, akkor add meg a következő email címet, mint ajánló: info@ebookolvaso.com

Ezt az adatot a profilod létrehozásánál tudod megadni az első utalás előtt. Itt találod:

transferwise kupon kód

TransferWise utalás segédlet (régi felület)

 

 

 

Írj Disqus-on keresztül