[Total: 0    Average: 0/5]

Google Home vásárlás - hogyan vegyél Google Home-ot Magyarországon

A Google 2016 karácsonyára több új modellel is frissítette az okosotthonokat célzó termékeit, ezen termékek zászlóshajója a Google home, de megemlíthetjük az új Chromecase Ultra vagy a Google WiFi termékeket is. Ezeket a termékeket első körben mindig az USA-ban vezetik be és sokszor előfordul, hogy itthon szinte lehetetlen beszerezni őket.

1-2 példán keresztül meg akarom mutatni, hogy mennyivel olcsóbban jönnek ki a google okos termékei, hogyha közvetlenül az USA-ból rendeled meg őket.

Google home 114$-tól megvehető - leírjuk hogyan rendeld meg Magyarországra

null

Google home vásárlás - USA-ból olcsón

Ha google home rendelésen gondolkodsz, akkor érdemes körbenézned a legnagyobb amerikai webáruházakban. A legnagyobbak, amiket érdemes megemlíteni: ebay.com,  amazon.com, walmart.com, staples.com Ezekben a webshopokban sokszor óriási akciók vannak az okoscuccokra, így a google home-ot is kifoghatod akár 20-30% kedvezménnyel is.

Kattints az ebay logora, hogy megnézhessed az elérhető google home termékeket

ebay_logo

Az amerikai Ebay-en is van néhány eladó, aki Magyarországra szállítja a terméket. A szállítási költséget az ebay is megjeleníti neked, arra kell figyelned, hogy mivel a google home ára ~ 120$ magasságában mozog, ezért amikor Magyarországra érkezik a termék vámkezeltetni kell és a Magyar 27%-os áfát be kell rá fizetned. A vámkezelés menetéről és a költségekről itt írunk részletesen. 

Ha nem vagy otthonos a vámkezelésben vagy időt szeretnél spórolni, akkor kérj tőlünk ajánlatot és nézd meg, hogy mennyiért jönne ki a google home, hogyha rajtunk keresztül rendelnéd meg. Mivel mi egyszerre sok terméket szállítunk be, ezért sok csak az USA-ban beszerezhető terméket meglepően olcsón be tudunk hozni neked :)

Kérj ajánlatot

 

Google Home vásárlás a Walmart-tól

Az a tapasztalatunk, hogy az USA-ban sok esetben olcsóbban meg tudod venni a Walmart oldalán (olyan mint a Tesco az USA-ban), mint az Ebay-en. Jelenleg 114 $-ba kerül a Google Home a walmartnál, ami mai árfolyamon számítva 33.000 Ft-ot jelent. 

walmart_google_home

Azt kell tudnod, hogy a Walmart nem szállít Magyarországra, ezért ha innen akarsz vásárolni, legyen az Google home vagy bármely más termék vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot a szállításra és a teljes körű ügyintézésre.

Kérj ajánlatot

 

Még nem vagy biztos benne, hogy neked való a Google Home?

Nézd meg ezt a bemutató videót és bizonyosodj meg róla, hogy neked való-e a termék

Behozzuk neked a Google Home okostermékeket - olcsó szállítással

A google home terméken kívül nagyon sok más okostermék kapható amerikában, amire érdemes figyelned. Az amazonon egy teljes részleg foglalkozik az otthon okosítással :) Az óriási kínálat miatt ezeket a speciális termékeket a legtöbbször jobb külföldről megrendelni.

A rendelés során viszont az alábbi problémákba ütközhetünk:

  • Drága a szállítás
  • Nem szállít magyarországra az eladó vagy cég
  • Import ügyintézés kell
  • Nincs magyar ügyfélszogálat

Ezért hoztuk létre szolgáltatásunkat, amin keresztül bármilyen google home vagy más okosterméket terméket megszerezhess olcsó szállítással úgy, hogy mindent elintézünk helyetted. :) Ha ki akarod próbálni, nem kell mást tenned, mint elküldened nekünk a termék/termékek linkjét, amit kinéztél.

Kérj ajánlatot

Velünk a Google Home-tól kezdve az Amazon Echo-ig bármilyen okoscuccot beszerezhetsz olcsó szállítással és teljes ügyintézéssel.
Nincs más feladatod, mint otthon várni a csomagot


Küldd el nekünk a termék linkjét és megkeresünk az ajánlatunkkal.
Végre hozzájuthatsz azokhoz a különleges termékekhez, amiket itthon nem forgalmaznak.
1. Küldd el nekünk a termék linkjét
A kiszemelt terméked adatlapjáról másold ki a linket és küldd el nekünk, hogy tudjuk melyik terméket szeretnéd.
2. Megírjuk mennyibe kerülne haza szállítani
Visszajelzünk, hogy mennyibe kerülne elhozni a címedre. Minden költséget tartalmazni fog az árajánlat.
3. Add le nálunk rendelésedet és kiszállítjuk
Megrendeljük neked a terméket, Magyarországra szállítjuk, elintézzük az összes papírmunkát, befizetjük az adókat és kiküldjük a címedre.
Kérünk töltsd ki a *-al jelölt mezőket

Írj Disqus-on keresztül

Írj Facebook-on keresztül