Ha Invicta fanatikus vagy, akkor Magyarországon nincs könnyű dolgod a különleges Invicta órák beszerzésével. Igaz, itthon is van egy-két webshop, ahol lehet kapni Invicta órákat, de az igazi különlegességeket jellemzően nem árulják.

Hogyan tudok olyan Invicta órát szerezni, amit itthon egyáltalán nem lehet kapni?

Összegyűjtöttem pár olyan amerikai weboldalt, ahol nagyon jó áron lehet igazi különlegességeket beszerezni. Mi ezekről az oldalakról szoktunk megrendelni órákat, az ügyfeleink nagy megelégedésére?

Honnan érdemes Invicta órát rendelni?

1. Invicta vásárlás az Evine.com oldalról

evine magyar

Az Evine.com az egyik legnagyobb Invicta értékesítő az USA-ban. A különlegesebb órákról részletes bemutató videókat készítenek és elő adásban is árvereznek drágább órákat. Az oldalukat érdemes figyelni, mert sok esetben 30-40%-os kedvezményeket adnak az órákra, amik csak limitált számba érhetőek el.

A nagyobb akciók alatt annyira jó áron vannak az órák, hogy sok amerikai kereskedő is "rárepül" az akciókra és a felvásárolt órákat később magasabb áron kínálja megvételre az Ebay-en.

Így néznek ki a showműsorok, amik alatt a weblapon is ~ 40% kedvezménnyel lehet megszerezni az Invicta órákat:

Invicta vásárlás az Ebay.com-ról

Megnézem
Az amerikai Ebay-en rengeteg Invicta órát találhatunk. Sokszor találkozhatunk olyan eladókkal, akik innen-onnan akciósan megvásárolták a népszerű Invicta órákat, majd azokat egy kicsivel drágábban meghirdették az Ebay-en. Ez nem baj, mert így is sokkal olcsóbban meg tudjuk venni, mint az eredeti ára.

Az Ebay-es termék kiválasztásakor figyelni kell arra, hogy az eladó mennyire megbízható.

Ha már több, mint 50 eladása van és a visszajelzések pozitívak, akkor nem nagyon lehet gond vele.

Az Ebay-ben az a jó, hogy az átverések ellen két védőháló is van. Az Ebay pénzvisszafizetési program 30 napig garantálja a biztonságodat, ezen felül további biztonságként ott van a PayPal, ami 180 napig segít rendezni a vitás ügyeket. (Így, ha esetleg egy rossz terméket kaptál volna (ami egyáltalán nem jellemző) a PayPal vissza tudja téríteni neked a vásárlás összegét)

Az Ebay.com-ról néhány eladónál van lehetőség közvetlenül Magyarországra is szállítani, viszont ilyen esetekben a postaköltség magas lehet és mikor Magyarországra érkezik a termék neked kell elintézni a vámkezeléshez szükséges papírmunkát. (Az Invicta órák bőven az ingyenesen behozható értékhatáron felül vannak, így minden egyes csomagot átnéznek és vámkezeltetnek)

Ha nincs kedved a vámkezeléssel - szállítással és az esetleges vitás kérdések megoldásával foglalkozni, akkor olvass tovább, mert leírjuk, hogyan tudsz rajtunk keresztül hozzájutni szinte minden az USA-ban kapható Invicta órához. 

Hogyan működik a beszerzés rajtunk keresztül?

Az Evine nem szállít Magyarországra és az Ebay.com-on is ritkábbak azok az eladók, akik közvetlenül Magyarországra küldenék az órákat. A weblapunkat azért hoztuk létre, hogy segítsünk azoknak, akik az USA-ból szeretnének különlegességeket vásárolni, de azokat vagy nem tudják megrendelni, vagy a szállítása túl drága lenne.

Így működik az oldalunk:

  • Ide kattintva, meg tudod adni, hogy mekkora értékű és súlyú terméket szeretnél rendelni (pl: 300$-os óra, ami 0,5 kg dobozzal együtt).
  • A kalkulátorunk ad egy becslést, hogy mennyibe kerülne a szállítás az órának. Ez a kalkulátor 10-20% pontossággal tud dolgozni.
  • Ha megadod nekünk a termék linkjét, akkor egy pontos ajánlatot tudunk adni az órákra, ami minden költséget tartalmaz.
  • Az ajánlatokat munkanapokon 1-2 óra alatt meg szoktuk tudni küldeni.

Néhány óra, amit eddig behoztunk:

Invicta Aviator

invicta aviator vásárlás
Megnézem

Invicta Aviator has been cleared for takeoff. Ready to roll with full throttle, carrying designs honoring aeronautical graphic history, each timepiece is a delicate machine waiting for its pilot in command. Whether a short trip, or a life long journey, the Invicta Aviator is your first instrument on land or while cruising the skies.

Invicta Bolt

invicta bolt zeus
Megnézem

With sharpness in attitude and ability, the Invicta Bolt is a mastermind of dominance. Perfectly synchronized movements, complex casing engineering and signature rope jewelry design fastened around the bezel make a lasting impression. Variations in materials and finishes provide a range of options to suit any taste. The Invicta Bolt, an uncompromised statement in accomplished timekeeping where power becomes harmonized motion.

Invicta Jason Taylor

Invicta Marvel

Invicta Pro Diver

Invicta Reserve

Invicta Sea Hunter

Invicta Star Wars

Invicta Subaqua:

Invicta Venom


[Total: 1    Average: 5/5]