Végre megszerezted az új iPhone 7 mobilodat? Akkor itt az ideje, hogy gondoskodj a védelméről. Összeszedtük, hogy hol érdemes körbenézned, hogyha olcsó iPhone 7 tokot szeretnél vásárolni az új Apple telefonodhoz. A válogatásban igyekeztünk olyan webáruházakat választani, ahol olcsón gondoskodhatsz az iPhone-od védelméről, de a lista végén találsz olyan shop-ot is, ahol kifejezetten a márkásabb/drágább tokokat gyűjtöttük ki neked.

 iPhone 7 vízálló tok

vizallo_iphone_tok

Sok új okostelefont már úgy terveznek, hogy por és vízállóak legyenek, viszont a több százezres telefonokkal nem érdemes feszegetni a határokat.

Függetlenül attól, hogy vízálló vagy cseppálló a telefonod, ha olyan környezetbe utazol, ahol a telefonod a vízbe eshet vagy nagyon magas a páratartalom, akkor érdemes legalább egy olcsó vízálló tokot vásárolni hozzá.

Érdemes tudnod, hogyha véletlenül beázik a telefonod és működésképtelen lesz, akkor a garancia is ugrott hozzá. Kiválogattunk neked egy listát az olcsó iPhone 7 vízálló tokokról.

Nézd meg itt

AliexpressEbay

iPhone 7 ütésálló/bumper tok

utesallo_iphone7_tok
Lehetséges, hogy az iPhone 7 az egyik legjobb okostelefon, viszont az biztos, hogy nem a leginkább strapabíró. Annak érdekében, hogy ezt a finom kialakítású okostelefont megóvd a sérülésektől érdemes rá szerezned egy iPhone 7 ütésálló tokot.

Ezek között van olyan, ami az ütésállóságon kívül por, csepp vagy akár vízálló is lehet. Ha a vízállóság is szempont számodra, akkor érdemes lehet megfontolni, hogy egy kicsit többet szánsz rá, de három az egyben mobil tokot kapsz :)

Az ütésálló tokokat külföldön "shockproof" vagy "bumper" toknak szokták hívni, ezért így érdemes rákeresned.

Nézd meg itt:

AliexpressEbay

iPhone 7 bőr tok

iphone7_bor_tok

Sokaknak (köztük nekem is) nagy dilemmát okoz az, hogy milyen tokot válasszanak a gyönyörű új okostelefonjuknak. Az iPhone 7 úgy lett tervezve, hogy vékony, elegáns és stílusos legyen. Sok tok sajnos elrontja azt az összképet, amit a gyártó megálmodott ehhez a telefonhoz.

Jó kompromisszum lehet egy iPhone 7 bőr tok vásárlása, ami szép, stílusos, de mégsem hagyja védtelenül a telefonodat. Az iPhone 7 bőr tokra érdemes lehet egy kicsit többet költeni a minőség érdekében.

A prémium tokok legnagyobb választékát az amazonon tudod megtalálni, az olcsóbb alternatívákért pedig böngészheted az Aliexpress vagy az Ebay kínálatát.

Figyelj arra, hogy a "faux leather" vagy a "synthetic leather" szövegek arra utalnak, hogy a telefon tok anyaga nem bőr, hanem műbőr. A műbőr tok jóval olcsóbb tud lenni, viszont rövidebb élettartammal kell számolnod ezeknél a modelleknél.

Nézd meg itt:

AliexpressEbayAmazon

iPhone 7 szilikon tok

iphone_7_szilikon_tok

A szilikon tokok közepes védelmet biztosítanak a telefonodnak, cserébe viszont a mobilod megőrzi a vékony, gyári kialakítását.

Az iPhone 7 szilikon tok hátránya, hogyha magasról leejted a mobilodat, akkora vékony kialakítása miatt nem tudja olyan mértékben felfogni az esést, hogy 100%-osan megóvja a telefonodat a töréstől.

Nem fogja megakadályozni, hogy a telefonod kijelzője megrepedjen, hogyha a mobilod a magasról a sarkára esik :(  Ha óvatos vagy és csak a karcolástól akarod óvni a telefonodat, akkor az iPhone 7 szilikon tok jó opció lehet neked.

Nézd meg itt:

AliexpressEbay

iPhone 7 sport tok, iPhone 7 karpánt tok

iphone 7 sport pántos tok

Ha futáshoz keresel iPhone 7 tokot, akkor nézd meg a következő linkeket, ahol kifejezetten erre a célra készített iphone 7 karpántos tokokat fogsz találni.

Mivel sportoláshoz fogod használni ezt a tokot érdemes figyelned arra, hogy milyen visszajelzéseket adtak a vásárlók a sport tok anyagáról és mennyire kényelmes a tok viselete futás közben.

Érdemes megnézned a "feedback" menüpont alatt azokat a véleményeket is, ahol csak egy csillagot kapott az adott termék. Ezek az értékelések jobban megmutatják, hogyha valami gond van a termékkel vagy az eladóval. A következő oldalon többet is megtudhatsz arról, hogyan érdemes kiválasztanod a megfelelő eladót.

Itt nézd meg:

EbayAliexpress

iPhone 7 márkás tok

Az olcsó iPhone 7 tok helyett inkább a minőségre hajtasz és márkás tokot vennél? Ebben az esetben érdemes körülnézned az Amazon amerikai kínálatában  ha megtetszik valamelyik tok, tudunk segíteni az USA-ból való beszállításban, legyen szó iPhone 7 tokról vagy más márkás iPhone 7 kiegészítőről.

Ha az Amazonon szeretnél tokokat böngészni, akkor kigyűjtöttem neked az egyes típusokat, így könnyebben megtalálod őket:
Márkás vízálló iPhone 7 tok az amazonról.
Márkás ütésálló iPhone 7 tok az amazonról
Márkás iPhone 7 bőr tokMárkás iPhone 7 szilikon tok

Írj Disqus-on keresztül

Írj Facebook-on keresztül