[Total: 7    Average: 3.7/5]
 
 

Sajnos a magyar netes piac tele van hamisított Michael Kors termékekkel. Ha eredeti MK táskát akarsz vásárolni, akkor két választásod van, vagy besétálsz egy boltba, vagy külföldről próbálod meg beszerezni a terméket.

Ha külföldről akarsz a neten MK táskát rendelni, akkor szintén belefuthatsz hamisítványokba és átverésekbe ezért nagyon meg kell fontolni, hogy melyik weboldalról vásárolsz.

Az utóbbi másfél évben rengeteg eredeti, olcsó Michael Korst táskát, ruhát és cipőt segítettem behozni barátoknak, ismerősöknek és ügyfeleknek. Az itt szerzett tapasztalatokat osztom most meg veletek ebben a postban.

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan hagyj egy kommentet az oldal alján és igyekszem gyorsan válaszolni. 

michael_kors_taska_vasarlas

Michael Kors táska vásárlás ebay-ről

Az ebay.com az USA egyik legnagyobb aukciós weboldala. Ha itt keresel Michael Korst táskát, akkor jó helyen jársz, viszont nagyon alaposan meg kell válogatni, hogy kitől rendelsz. Ha eredeti MK táskát akarsz vásárolni, akkor azonnal kizárhatod az összes olyan eladót, aki a távol keletről (Kína, Hong-Kong, Szingapur) postázza a terméket.

A Michael Kors-nak nagyon szigorú zárt értékesítési hálózata van, ami azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy egy MK táskát esetleg a távol keleten varrnak meg, ehhez az ottani eladók nem tudnak olcsóbban hozzájutni. 99%, hogy ezek a termékek hamisítványok lesznek.

Így tudod megnézni, hogy honnan szállítják az MK táskát:

Az Ebay-en az "item location" mező jelenti a termék helyét. Innen fogja az eladó elküldeni a táskát. A "ships to" mező azt jelenti, hogy hova hajlandó az eladó elpostázni a terméket, ha itt Worldwide szerepel az az azt jelenti, hogy az eladó bárhova elküldi a táskát.

A megbízható eladók egy nagy része sajnos csak az USA-ba szállít, így ezeket a termékeket te nem tudod Magyarországról megvenni, viszont hamarosan leírok egy megoldást, amivel olcsón meg tudod szerezni ezeket a termékeket is.

szallitas

Így láthatod, hogy mennyi a Michael Kors táska vagy más termék postaköltsége:

Kicsit lentebb a A "Change country" menüpont alatt tudod kiválasztani Magyarországot, hogyha az eladó szállít ide. Sok esetben az USA-n belül ingyenes a szállítás, de Magyarországra már fizetni kell

Ha megrendelted Magyarországra a terméket nagy eséllyel vámkezeltetni kell, ami azt jelenti, hogy be kell fizetned rá még 27% áfát. A vámkezelés menetéről itt olvashatsz részletesen. (a ruhák és táskák kapcsán annyit kell még tudnod, hogyha több darabot rendelnél egyszerre, akkor lehetséges, hogy az áfán kívül vámot is kell fizetned a termékekre, ami a ruhák és táskák esetében nagyon magas 12% is lehet)

szallitasi_dijak

Én innen vásárolok Michael Kors cuccokat:

Én jellemzően két nagy eladótól szoktam vásárolni, akiknél tudom, hogy eredetiek és jó minőségűek a Michael Kors cuccok. Ezek a BHFO és a Linda's stuff vagy az Itsinaclutch. Ezek az eladók nem magánszemélyek, hanem cégek, akik óriási mennyiségben szállítanak luxus cikkeket az USA-ban.

A BHFO eladónak például jelen pillanatban 2.3 millió értékelése van. Mindkét eladó szállít Magyarországra, viszont olcsóbban is ki tudsz jönni, hogyha nem közvetlenül te rendeled meg, hanem megbízol vele egy logisztikai céget, amely elintézi a teljes vásárlást-szállítást és vámkezelést, mindjárt leírom, hogyan teheted ezt meg.

bhfo_ebaylinda_ebay
Kattints a képekre, hogy ellátogass a bolthoz

Hogyan tudok olcsóbban vásárolni az Ebay-ről?

Ha nincs tapasztalatod az ebay vásárlásban vagy már vásároltál, viszont drágának tartod a termék Magyarországra szállítását és nem akarsz a bonyolult vámkezeléssel foglalkozni, akkor kérj ajánlatot tőlünk itt. Csak annyit kell tenned, hogy a kiválasztott termék linkjét elküldöd nekünk, mi pedig kiszámoljuk, hogy mennyibe kerülne megvenni és Magyarországra szállítani a Michael Kors terméket, amit kinéztél.

Sok tapasztalatunk van benne, ügyfeleinknek rendeltünk már a Michael Kors hivatalos oldaláról az Amazonról és az ebay-ről is. Ezzel a módszerrel hozzájuthatsz olyan Michael Kors termékekhez, amiket itthon nem árulnak, vagy kihasználhatsz olyan akciókat, amiket csak az USA-ban adnak meg a vevőknek.

Mivel mi az USA-ban tartunk fenn egy raktárat, ezért minden Michael Kors terméket be tudunk neked rendelni, legyen az Michael Korst pénztárca, Michael Kors táska, Michael Kors cipő vagy napszemüveg, de természetesen minden más termék beszállításában is tudunk neked segíteni.

Mennyire jönne ki egy MK táska mindennel együtt?

A fent felsorolt megbízható eladóktól ~60$ ért tudsz táskákat venni, melyeknek a bolti ára 200-300$ körül mozog.  Ennek a 60$-os táskának a megvásárlását/szállítását/vámkezelését minden közteher megfizetése mellett 25.000 Ft alatt ki lehet hozni, ami már tartalmazza a brandsetter.hu munkadíját is.

Ha több terméket rendelsz egyszerre, akkor még gazdaságosabban lehet a termékeket szállítani, így még többet spórolhatsz.

Hogy lásd, hogy nem csak a világba beszélek íme néhány példa a korábbi vásárlásaimból:

példa michael korsh vásárlások

Michael Kors pénztárca vásárlás a hivatalos oldalról

A Michael Kors hivatalos oldala nem szállít Magyarországra. Ha nem akarsz az ebay-ről vásárolni, akkor innen is meg tudunk rendelni neked mindent, ami éppen megtetszik. Jó hír, hogy a hivatalos oldalon szoktak lenni nagy akciók, amikor 40-50%-al leárazzák a termékeket.

Érdemes feliratkoznod a hírlevelükre, hogy lásd mikor van akció. Ha találsz egy olyan terméket, ami megtetszik neked, akkor nem kell mást tenned, csak ellátogatni a www.brandsetter.hu oldalra és elküldeni nekünk a linket/linkeket. (több termék mindig olcsóbb)

Michael Kors vásárlás az Amazonról

Az amazon hivatalos amerikai oldalán is sok MK terméket találsz. Az Amazon az USA legnagyobb webáruháza, ahonnan mi napi szinten rendelünk termékeket. Ha kinéztél az Amazonon egy terméket, akkor érdemes figyelned az árát, mert az Amazon napi szinten változtatja.

Legutóbb egy Tommy Hilfiger esőkabátnál tapasztaltam azt, hogy az ára egyik nap 60$ volt, majd leugrott 15$-ra. Szerencsére sikerült 15$ ért megvenni, ami óriási akciónak számít, így fillérekért tudtam egy márkás terméket beszerezni.

Ha Chrome böngészőt használsz, akkor töltsd le a "keepa" nevű kiegészítőt, aminek segítségével beállíthatsz árfigyeléseket egy termékre. Tegyük fel, hogy megtetszik neked egy Michael Kors pénztárca, ami 40$-ba kerül az Amazonon, de te csak 25$-t akarsz érte adni, akkor beállíthatod, hogy amikor 25$-ra csökken a termék ára, kapj róla egy email értesítést. Ha a linket gyorsan elküldöd nekünk, meg tudjuk rendleni neked a terméket, így garantáltan olcsón tudsz vásárolni.

 
 

Írj Disqus-on keresztül