Szeretnél magadnak egy elegáns Tommy Hilfiger férfi pénztárcát, de nem találod meg a stílusodnak megfelelőt? Ez nem meglepő, sajnos itthon csak egy nagyon limitált portfólió elérhető a Tommy Hilfiger pénztárcákból.  Ebben a rövid cikkben megmutatom, hogy hol érdemes körbenézned, hogyha jó áron akarsz olyan Tommy Hilfiger pénztárcát vásárolni, amit itthon vagy nem is lehet kapni, vagy méregdrágán árulják.

Tommy Hilfiger bőr pénztácra

tommy_hilfiger_bor_penztarca

Nézd meg itt:

BrandsetterEbayAmazon

Én személy szerint pont ezt a típust használom egy picit világosabb színben, így első kézből tudok nyilatkozni a minőségéről. ~ 2 éve vásároltam azóta "nyúzom" . Bankkártyából 4 db-ot tudsz beletenni könnyen elérhető helyre, ezen kívül és az irataimat is ebben tartom (személyi, jogsi + néhány névjegy).

Ezekkel együtt még mindig "slim"-nek azaz vékony megjelenésűnek mondanám ezt a pénztárcát. Ennek az a fő oka, hogy aprópénz tárolására nincs lehetőség. Ez hátránynak is mondható bár én a vásárláskor úgy voltam vele, hogy nem akarok vasat cipelni a zsebemben. Szerencsére erre nincs is nagyon szükség, mert ahol tudok paypass-al fizetek.

Tommy Hilfiger bőr pénztárca - minősége

Röviden összefoglalva: elég jól bírja :) A korábban használt "noname" pénztárcákhoz képest ennek a tommy hilfiger modellnek a megjelenése még 2 év után is teljesen vállalható. A hosszú használat következtében a logo melleti bőrfelület (ami kiemelkedik a pénztárcából) egy nagyon picit már elszíneződött (feketés lett) de ez csak közelről látható.

Ahol a pénztárca összehajlik és vékonyabb a bőr ott látható már egy enyhe kopás, de ez szintén nem látszik kívülről. Úgy gondlom, hogy még ~ 1-2 évig olyan állapotban lesz, hogy nem kell lecserélnem

Feltöltök két képet, amit most készítettem az én tommy hilfiger tárcámról, hogy meg tudjátok nézni, hogy milyen állapotban van két év használat után:

tommy_hilfiger_hasznalt_penztarcatommy hilfiger használt pénztárca

Nagyításhoz kattints a képekre

Tommy Hilfiger bőr pánztárca - vásárlás - hol a legolcsóbb? - hol érdemes körbenézni?

Első körben azt javaslom, hogy nézd meg, hogy milyen Tommy Hilfiger férfi pénztárca vásárolható meg a webshopunkból. Itt 8 ezer forinttól indulnak a tárcák, a legnépszerűbb modellek 10-12 ezer forintba kerülnek. A népszerűbb pénztárcák raktáron vannak, így már másnap nálad is lehetnek :)

Tommy Hilfiger férfi pénztárcák

Ha nem találsz az ízlésednek megfelelő pénztárcát a webshopban, akkor érdemes megnézned a nagy amerikai áruházak kínálatát is. Kiválogattuk neked az ebay-en a tommy hilfiger bőr pénztárcákat, amiket ezen a linken tudsz megnézni:

Ebaytommy hilfiger vásárlás Ebay-ről

Tommy Hilfiger pénztárca vásárlás az Amazonról

Az amazon.com oldalon nagyon nagy választékot találhatsz a Tommy Hilfiger férfi pénztárcákból. Az amazon.com -os vásárlással az a gond, hogy hiába nagy a választék és olcsók a termékek, sajnos nem szállítanak Magyarországra. A Brandsetter.hu csapata szerencsére fenntart egy amerikai céget és telephelyet, ahova meg lehet rendelni ezeket a termékeket.

Neked csak annyit kell tenned, hogy kinézed azt a Tommy Hilfiger pénztárcát, ami tetszik neked, elküldöd nekünk a linkjét itt vagy az info@brandsetter.hu címre és mi küldünk neked egy ajánlatot, hogy mennyiért tudjuk behozni a pénztárcát.

Mivel mi sok terméket rendelünk egyszerre, ezért akár egyetlen egy termék amerikai vásárlása is megérheti neked, de jellemzően sokat tudsz spórolni azon, hogyha több terméket rendelsz egyszerre. (Ilyenkor mi egy csomagban több terméket küldünk neked - így a szállítási költség ára több terméken "oszlik szét").

Írj Disqus-on keresztül

Írj Facebook-on keresztül