Kattints a márkára és nézd meg a több ezer telefontokot ami elérhető hozzá

LG telefon tok logoSamsung telefon tok logoSony telefon tok logoHTC telefon tok logoHuawei telefon tok logoiPhone telefon tok logoLenovo telefon tok logo

Kattints a gyártó logójára, hogy megnézd a hozzá tartozó tokokat

Az ebay-enebay pixel szinte minden telefonhoz találhatsz olcsón tokot. A legtöbb itthoni GSM bolt és viszonteladó is az ebay-ről vagy az Aliexpress-ről szerzi be az olcsó telefontokokat, amiket aztán jóval drágábban ad el.

Hogyan működik a telefon tok rendelés ebay-ről?

Az Ebay-ről való telefontok rendelés nagyon egyszerű. Ha még nem vásároltál nézd meg a cikkünket, ahol leírjuk, hogyan regisztrálhatsz az ebay-re és bemutatjuk neked a vásárlás menetét is.

Ha nem tudsz angolul, akkor sem kell megijedned, mert az ebay-t be lehet állítani, hogy magyarul jelenítse meg a tartalmakat. Ha kíváncsi vagy, hogy ezt hogyan kell megcsinálni kattints ide.

A szállítási költség minden tok mellett fel van tüntetve, illetve azt is láthatod, hogy az eladó milyen országból küldi el neked a tokot. Azoknál a termékeknél, amiket nem kell vámkezelni a szállítást legtöbbször a magyar posta végzi ők fogják kihozni neked az ebay-ről megrendelt telefon tokot. Arra kell figyelned, hogyha a mobil tok ára szállítással együtt meghaladja a 25$-t, akkor áfát kell fizetned a termék utána, ami megdrágítja azt. Ha többet akarsz tudni a ebay vámkezelésről kattints ide.

Honnan tudom, hogy a telefonommal kompatibilis az ebay tok?

  1. Kattints rá a gyártó logójára az oldal telején
  2. A Compatible Model meüpontnál kattints a "see all" gombra. Miután megjelent az összes telefon pipáld be azokat, amelyek érdekelnek téged.
    compatible model
    nagyításhoz kattints a képre
  3. A Ctrl + f gombot megnyomva könnyen kereshetsz ebben a nagy listában a telefonod nevére, így sárgával megjelenik és be tudod pipálni.

Másik megoldás: Írd be az Ebay keresőjébe a telefonod nevét és írd utána a "case" szót, ami tokot jelent. pl: iphone 6 case ebay. Így kapni fogsz egy nagy listát az ebay-en elérhető iphone 6 tokokról. Rendelés előtt a leírást azért ellenőrizd, hogy biztosan kompatibilis-e a telefonoddal a kiválasztott tok.

Milyen telefon tokok vásárolhatóak meg az ebay-ről?

Szinte bármilyen! Sokszor már azelőtt felkerülnek az ebay-re az új telefontokok, hogy a mobil megjelenne Magyarországon. Samsung S7 telefon tokból pl jelenleg majdnem 3 millió tok rendelhető meg az ebay-ről, így biztosan találni fogsz olyat magadnak, ami tetszik.
Tovább az ebay-reebay pixel