[Total: 2    Average: 5/5]

Megmutatjuk, hogyan szerezheted meg olcsóbban a kedvenc KitchenAid termékedet

A KitchenAid márka népszerűsége folyamatosan növekszik már Magyarországon is, azok körében, akiknek számít a szép külső, profi munkabírás és minőségi kialakítás.  Viszont a minőségnek ára van, sajnos Magyarországon a KichenAid robotgépek, mixerek és tartozékok ára is viszonylag magas, főleg, ha összehasonlítjuk az amerikai árakkal.

Ebben a cikkünkben megmutatjuk neked, hogyan tudod sokkal olcsóbban beszerezni a KitchenAid termékeket, így nem kell milliomosnak lenned, hogy ezekkel a minőségi és gyönyörű termékekkel szereld fel a konyhádat.

kitchenaid-termekek

Hasonlítsuk össze a KitchenAid Artisan árakat

A KitchenAid Artisan az egyik legnépszerűbb termék. Az ára itthon ~ 210-220 ezer forint körül mozog és a szín kínálat sajnos sok esetben limitált. Nézzük meg, hogy mennyire jönne ki ez a termék, ha Amerikából rendelnénk meg a szolgáltatásunkon keresztül:

A legolcsóbb opció Amerikában a gyártói újracsomagolt termék (refurbished). Ezek új, de eredetileg bontott dobozos termékek voltak, amit a gyártó újra becsomagolt ezért olcsóbban kell adnia. Az egyik legnépszerűbb eladó az ebayen már több, mint 5 000 db ilyen terméket értékesített. A termékeket itt tudod megnézni.

Mennyibe kerül a Kitchen Aid az ebay-ről?

Termék ára USA dollárban: $170,00 --> ez a termék ára jelenleg
Termék szállítása USA-n belül: $0,00 --> ingyenes szállítás Amerikán belül
Sales Tax $0,00 --> Amerikai adó, ebay eladó esetén ingyenes
Árfolyam (banki deviza eladás): 300 Ft --> A cikk írásakor érvényes $ árfolyam
Termék ára forintban: 51 000 Ft --> a termék ára Forintra átváltva
Kezelési költség (8%): 4 080 Ft  --> ez a mi munkadíjunk, ami minden költséget tartalmaz
Hajós szállítás az EU-ba: 7 500 Ft --> ennyibe kerül a ~ 12 kg-os csomagot Amerikából Magyarországra szállítani
EUs ÁFA és Vám: 11 730 Ft --> ezek a közterhek, amit az EU-ban történő forgalomba helyezéshez ki kell fizetnünk
Szállítási költség a címedre futárral: 1 500 Ft ---> ennyibe kerül a robotgép futárral történő kiszállítása Magyarországon

Összes fizetendő: 75 810 Ft --> ez a teljes bruttó vételár, ezen felül semmit nem kell fizetned, ennyibe fog kerülni a robotgéped.

Ez a jelenlegi magyar árakhoz képest ~ 134 ezer forinttal olcsóbb, ami azt jelenti, hogy majdnem három robotgépet vehetnél abból az árból, amit rajtunk keresztül kell fizetned, mintha itthon vennéd meg a terméket. Nézd meg itt, hogy a valóságban hogyan néznek ki ezek a termékek.

KitchenAid rendelése az Amazonról

Az amazonról rendelni egy kicsit drágább, mint az ebayről, viszont itt sokszor vannak nagyon komoly KitchenAid akciók. Pl: Az itthon 300 ezer forintba kerülő teljesen új Kitchen Aid professional robotgép idén karácsonykor 260$-ba került, ami azt jelenti, hogy minden költséggel együtt ~ 110 ezer forintból meg lehet vásárolni a robotgépet :) Erről a termékről van szó

Ha kiválasztottad a számodra megfelelő KitchenAid terméket, akkor küldd el a linkjét nekünk itt, hogy árajánlatot adhassunk a haza szállítására.

Kérek árajánlatot

Mi kell ahhoz, hogy használni tudjam itthon a Kitchen Aid robotgépet?

Hiába kerül több mint fele annyiba Amerikában egy Kitchen Aird robotgép, a legtöbben mégis itthon veszik meg a terméket jóval magasabb áron? Mi ennek az oka?

  1. A légi szállítás nagyon költséges, ha közvetlenül amerikából rendeled meg a terméket és az eladó szállít Magyarországra 50-60 ezres szállítási költséggel kell számolnod, nem beszélve az ezt követő bonyolult vámkezelési papírmunkáról.
  2. Az amerikai Kitchen Aid gépek 110 voltos hálózatról működnek! Ez a legnagyobb akadály, ami miatt sokan rögtön fel is adják, hogy Amerikából vegyék meg a gépet. Viszont ezt egy egyszerű átalakítóval meg lehet oldani. Egy olyan átalakítóra van szükség, amely a 220 voltos hazai feszültséget 110 voltra alakítja át, amit az Amerikai Kitchen Aid gép már tud használni. Egy ilyen átalakító ára függ attól, hogy mekkora teljesítményű. A legtöbb Kitchen Aid gép 600 wattos, ezért egy 1000 wattos transzformátor bőven elég. Mi ezt a modellt szoktuk megvenni a gépek mellé.

KitchenAid artisan vélemények

Neked mennyire tetszenek a KitchenAid termékek? Vásárolnál eBay eladótól ilyen robotgépet? Írd meg a véleményed alul.

Írj Disqus-on keresztül